Communicatie producten en diensten

Projectcommunicatie

Communicatieadvies, projectmanagement, projectcoördinatie en hands-on uitvoering: elk onderdeel van de communicatie over je project kunnen we voor je oppakken.
Waar we ervaring in hebben: realistisch haalbare communicatieplannen opstellen en uitvoeren, stakeholders en omgevingsinventarisatie en -analyse, kernboodschappen formuleren, (online) projecten realiseren, strategisch relatiebeheer, effectieve interne en externe doelgroepcommunicatie en creatieve inzet van communicatiemiddelen.
Meer over Projectcommunicatie of
Neem contact op om een afspraak te maken!

Tekst en beeld

Tekst-produktie: Je hebt prettig leesbare en vindbare (web)teksten nodig voor succesvolle communicatie. Wij zijn gespecialiseerd in begrijpelijk schrijven, leesbare beleidsteksten, storytelling en contentmarketing. Het kan gaan om (vindbare) webteksten, whitepapers, jaarverslagen, nieuwsbrieven, gastbloggen, advertorials, seo tekstschrijven, eindredactie en herschrijven van allerlei soorten uitingen.
Neem contact op om een afspraak te maken!

Beeld-produktie: Visuele communicatie. Je hebt beeld nodig: Een infographics, een illustratie, animatie, iconen, een video’s of fotowerk: voor je flyer, jaarverslag, boek, magazine, website, social media. Of een praatplaat voor je verandercommunicatie.
W
e bespreken wat er duidelijk gemaakt moet worden. En dan zorgen wij dat het juiste beeld er komt: juiste inhoud en juiste stijl: effectief. Dat gaat helpen!
Neem nu contact op!

Tekst én beeld: de combinatie produceren we natuurlijk ook, waarbij we ze perfect op elkaar afstemmen. Bijvoorbeeld bij social media management, bedrijfsglossy, websites, blogs, enzovoort.
Neem contact op om een afspraak te maken!

Wat we óók doen

  • Strategie en PR

Communicatie begint met een goede strategie. Wat wil je bereiken? Wat wil je uitdragen en hoe wil je je profileren? En hoe wil je je proces of product of dienst profileren? Wat is de kernboodschap? En hoe gaan anderen daar tegenaan kijken? Hoe past jouw product in de markt?We helpen je met positionering en met formulering van kernboodschappen en met een communicatiestrategie die helpt de organisatiedoelen te realiseren. En op basis daarvan maken we een communicatieplan: haalbaar en concreet. Waar je organisatie direct mee aan de slag kan in het dagelijkse werk.

  • Interne communicatie / verandercommunicatie

Je medewerkers informeren en motiveren voordat de duurzame veranderingen plaatsvinden? De medewerkers helpen om mee te gaan in de verandering van jullie producten, diensten, en heel belangrijk: de vraag van klanten. Klanten willen merken dat de verandering echt is, dan moet dat verhaal ook echt het verhaal van de organisatie, de leidinggevenden en van de medewerkers zijn. Wij maken een plan en organiseren de acties die jouw medewerkers helpen om klaar te staan voor de klanten met hun klantvragen, medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn voor de verandering. Hoe? Door ze mee te nemen in dat veranderverhaal. Door hen er ook enthousiast voor te maken en door ervoor te zorgen dat zij er zelf ook deel van uit kunnen maken. Lees meer of neem contact op om kennis te maken.

  • Bijeenkomsten bedenken en organiseren

Je wilt verbindingen leggen tussen organisatieonderdelen, tussen mensen. Wij helpen bij het bedenken en organiseren van bijeenkomsten: een netwerkontbijt, wereldcafé, seizoensborrel of simulaties-sessies en serious gaming.

  • Creatieve communicatiemiddelen

Bedenken en productie van creatieve communicatiemiddelen. Een bedrijfsglossy, een organisatie-kleurboek, een bijzonder relatiegeschenk, of gewoon een effectieve flyer. Wij verzorgen de hele productie voor je en zorgen voor een resultaat dat enthousiast ontvangen wordt.

Neem contact op om een afspraak te maken!

  • Specialisme: duurzaamheidscommunicatie

We hebben veel ervaring in communicatie over duurzaamheid. Ervaring op dit gebied is nodig om tot de juiste communicatie-inzet te komen:  de juiste positionering, de juiste toon, duurzame communicatiemiddelen die de boodschap versterken, enzovoort.
Maak gebruik van onze expertise, je leest er meer over op onze website
Duurzability.